social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Τριφυλλιακός 2-1 τον Αττικό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Ο Τριφυλλιακός 2-1 τον Αττικό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Ζωντανός στη μάχη της ανόδου έμεινε ο Τριφυλλιακός που επικράτησε του Αττικού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Τσατσούλη.

Στο 4' ο Τριπερίνας έκανε την ατομική ενέργεια και σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ με τον Παυλόπουλο στο 7' να γράφει το 1-0.

Στο 10' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι εντός περιοχής όμως ο Τσατσούλης δεν υπέδειξε κάτι. Στο 14' ο Καργιώτης με ωραία λόμπα έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στο 30' ο Αθανασόπουλος έσπασε το... τεχνητό οφσάιντ και βρήκε με καθετη πάσα τον Γεωργαντή που έκανε μεγάλο κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί. Στο 340' ο Πατσιούρας έκανε το σουτ μετά την πάσα του Γεωργαντή όμως ο Σπανός μπλόκαρε. Στο 41' ο Δουληγέρης έκανε το σουτ με τον Σπανό να μπλοκάρει με τον Βαλασίδη στο 45' να κάνει το 2-1.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Σπανός, Μπιτσάκης, Καλεπουδάκης, Καλέλι, Χάβος, Πανταζής, Παπαδόπουλος (74' Περουτσέας), Βαλασίδης (58' Κατσαρός) Τριπερινας (90' Καρυστινός), Ζαχαρης, Παυλόπουλος (90' Σαρδαμάνης).

ΑΤΤΙΚΟΣ (Αυγέρης Πάσχος) Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Τζίλιος, Γερακάρης, Αθανασόπουλος, Χέλμης, Πάσχος (82' Μυλωνάς), Πατσιουρας, Δουληγέρης (70' Κοντόπουλος), Γεωργαντής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35