social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος: «Ανταμοιβή για την Άμιλλα η είσοδο της στα μπαράζ»

Καζακόπουλος: «Ανταμοιβή για την Άμιλλα η είσοδο της στα μπαράζ»

Ήταν μια ομάδα που τη σεμνότητα, την ταπεινότητα και την εργατικότητα της κατάφερε στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ να τερματίσει στην 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, διεκδικώντας με αυτό το τρόπο την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου για την Α' ΕΠΣΑ.

Η Άμιλλα Περιστερίου απέδειξε ότι οι... δυνατές παρέες-οικογένειες είναι σε θέση να οδηγήσουν μια ομάδα σε επιτυχημένη πορεία με τους Περιστεριώτες αύριο, Σάββατο στις 16.30 να δίνουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα καθώς θα βρουν απέναντι τους την Πεύκη.

Ο προπονητής του συλλόγου, Φώντας Καζακόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χάλαρη και Μουστή ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς θα κάνουν οι Μπέλλης, Κοπανάς και Παππάς.

Ο νεαρός κόουτς που δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στη διαδικασία των μπαράζ και στο ματς με την Πεύκη λέγοντας: "Είμαστε έτοιμοι να ευχαριστηθουμε όλα τα ματς.

Αυτά τα μας είναι μια ανταμοιβή για εμάς. Έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε εδώ αυτά τα 3 χρόνια και θα παίξουμε για να το ευχαριστηθουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι ίσως πρώτο φαβορί για την άνοδο έχοντας πολλους έμπειρους παίκτες όμως εχουμε δείξει πως έχουμε μια πολυ καλή ομάδα και εμείς".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35