social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αδελφοποίηση Βύζαντα Μεγάρων- ΑΟ Χαϊδαρίου

Αδελφοποίηση Βύζαντα Μεγάρων- ΑΟ Χαϊδαρίου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Βύζας Μεγάρων με αφορμή το φιλικό με το Χαίδάρι

Ο Βύζας Μεγάρων προετοιμαζόμενος για τα μπαράζ στην Γ΄Εθνική έδωσε φιλικό αγώνα στην έδρα του με το δυνατό συγκρότημα του ΑΟ Χαιδαρίου. Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Αντι Χαμπιλάι βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Δημήτρης Καλύκας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρίν την έναρξη του αγώνα έγινε Αδελφοποίησης των δυο Σωματείων, και αντάλλαξαν αναμνηστικά ο Αναστάσιος Σάλτας και ο Πέτρος Καραβίτης.
Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι όταν υπάρχει αγάπη και θέληση προς αυτό που κάνουμε όλα γίνονται. Ελπίζω και άλλοι Σύλλογοι να υιοθετήσουν την κίνηση αυτή και να πράξουν κάτι αντίστοιχο έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην διάδοση του αγαπημένου μας αθλήματος και στην εξάπλωση της ιδέας του “Ευ Αγωνίζεσθαι” .
Ακόμα στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε η χήρα του πρώην προέδρου Λεωνίδα Νικολάου. Την απονομή έκανε ο Θωμάς Βαλτάς.
Για την ιστορία προηγήθηκε στο 6′ η ομάδα του Χαιδαρίου με τον Παληγεώργο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Βύζα 0-1. Η αντίδραση των κιτρινόμαυρων ήταν δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από ένα ωραίο συνδυασμό Καραγιάννη-Κενδριστάκη-Ατματζίδη ο τελευταίος με βολέ μέσα από την περιοχή έφερε το μάτς στα ίσια. Στην συνέχεια 20′ ο Παληγεώργος έδωσε την ασίστ στον Αποστολόπουλο που έκανε το 1-2. Στο 37′ ο Κενδριστάκης έκαν την κάθετη πάσα στον Καραγιάννη που με προβολή ισοφάρισε 2-2.
Διαιτήτευσε ο Αντι Χαμπιλάι. Βοηθοί: Ζειμπέκης-Τσαμπουράς.
Στην εξέδρα βρέθηκαν η πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου και ταμίας της ΕΠΣΔΑ κ. Γιώτα Σακά και ο Κώστας Μπαλλής.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης(63’Κουφής), Δρυμούσης(65′ Τσίγκρης), Μανωλιάς(81′ Σταμέλος), Φλέγγας, Φυσαράκης(71′ Φρυγανάς), Μανώλης(61′ Φουρνάρης), Κενδριστάκης(69′ Πεκίνι),Καραγιάννης(75′ Παπανικόλας), Σαχόλι, Ατματζίδης(81′ Λύγδας),Κωνσταντινίδης(75’Χατζημελετιάδης).
ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ(προπονητής Γιάννης Χλωρός): Μίχος, Τύρπος, Μπιταχτζής, Ζίζηλας, Τσιούλος, Γκέκας, Αντωνόπουλος, Αποστολόππουλος, Καλογερόπουλος, KAMBERAJ,Παληγεώργος.
Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος,Ζαχαρίου, Γκρέμπι, Μονεμβασίτης, Μπακοδήμος, Λαγκαδίτης, (υποδοκιμή), Λαγος,Μακρής.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35