social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτός είναι ο Μικρασιατικός ! [vid]

Αυτός είναι ο Μικρασιατικός ! [vid]

Η δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Μικρασιατικού είναι άξια θαυμασμού, με την ομάδα της Καισαριανής να κάνει βήμα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι α' ομάδα στελεχώνεται στο μεγαλύτερο μέρος της (2/3) από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου.

Τελευταία μεγάλη επιτυχία για τους μπέμπηδες του Μικρασιατικού έχει να κάνει με την πρόκριση του τμήματο της Κ18 στις "8" καλύτερες ομάδες της Αθήνας.

Η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο ήταν η απόδειξη για την δουλειά και το ταλέντο που υπάρχει στο σύλλογο, όπως και η πρόκριση στα προημιτελικά για την Κ16 των λιγότερο ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία που δίνει τη δύναμη στους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσουν ώστε να παράγουν έργο στο ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών.

Το δελτίο τύπου

 Πρόκριση για την Κ18 της ομάδας μας στους 8 για τους ισχυρούς της Αθήνας επί της αντίστοιχης του «Πανιωνίου». Τα παιδιά του Giannis Tsoukaris κατέθεσαν Ψυχή, Αγωνιστικότητα, Θέληση, Πάθος και κατάφεραν να πάρουν μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας δείχνοντας για άλλη μια φορά την δουλειά που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία των Ακαδημιών μας είναι η
πρόκριση και αυτή για τους 8 της Κ16 φάση των λιγότερο ισχυρών επί της αντίστοιχης ομάδας του «Ιπποκράτη» τα Παιδιά του Κώστα Γεωργιάδη έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο τους αρκούσε και η ισοπαλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση κάτι το οποίο και έγινε..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές όλων των τμημάτων καθώς η δουλειά που γίνεται είναι συνολική. Πολλά Συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς και τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας που βρέθηκαν κοντά μας για να στηρίξουν την προσπάθεια.
Συνεχίζουμε…

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους... Αυτός είναι ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΌΣ μια παρέα μια οικογένεια μία ΟΜΑΔΑ..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35