social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Αγοραστός από τον ΓΣ Καισαριανής

Τέλος ο Αγοραστός από τον ΓΣ Καισαριανής

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΓΣ Καισαριανής ο Γιάννης Αγοραστός.

Ο ικανότατος άσος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, με την ανακοίνωση να αφήνει μομφές για την συμπεριφορά του παίκτη.

Αναλυτικα

Ο ΓΣ Καισαριανής τα τελευταία χρόνια κάνει μια νέα προσπάθεια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρεσβεύοντας την εντιμότητα, την φερεγγυότητα και το σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται στο άθλημα.
Έχοντας ως ασπίδα την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της "συνεργασίας" με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Αγοραστό.
Παρακάτω θα γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
1) Στο πρώτο ραντεβού που έγινε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή έγινε μια διερευνητική επαφή μέσα σε άκρως φιλικό κλίμα. Οι δυο πλευρές συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε ώστε να μιλήσουμε για το οικονομικό.
2) Στο δεύτερο ραντεβού καταθέσαμε την πρόταση μας στον ποδοσφαιριστή και μετά από μερικές ημέρες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον γενικό αρχηγό, συμφώνησε ώστε να ενταχθεί στο σύλλογο.
3) Αφού έγινε η δεύτερη συνάντηση δώσαμε τα χέρια και ο ποδοσφαιριστής έλαβε το ποσό της προκαταβολής που είχε συμφωνηθεί....
Από εδώ ξεκινάει ένα θέατρο του... παραλόγου απέναντι μας από ένα πρόσωπο που η λέξη αξιοπρέπεια, σεβασμός και αντρισμός μάλλον είναι έννοιες "ξένες" προς εκείνον.
Δημιουργώντας κλίμα αναστάτωσης αναφορικά με τον προγραμματισμό της ομάδας, ο κ. Αγοραστός μας ενημέρωσε ότι επειδή μια ομάδα-ποδοσφαιριστών την οποία αποκάλεσε "παρέα" θα μετακινούνταν σε μια άλλη ομάδα, έπρεπε να πράξει και αυτός το ίδιο.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ο κ. Αγοραστός φέρθηκε αντιεπαγγελματικά στο μέγιστο βαθμό αφού αθέτησε το λόγο του, αφού δέχτηκε τεράστια πίεση ώστε να μην αγωνιστεί στην ομάδα μας.
Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας ακολουθώντας πιστά το πλάνο που έχει εκπονηθεί εδώ και μια τετραετία.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35