social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζλαματζής: «Πρόκληση για εμένα η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και η Α' ΕΠΣΑ»

Βαζλαματζής: «Πρόκληση για εμένα η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και η Α' ΕΠΣΑ»

Ο Αντώνης Βαζλαματζής αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες το νέο προπονητή της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων αφού αποδέχτηκε την πρόταση της νεοεκλεγείσας διοίκησης για τη θέση του head coach.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕ Ιλίου γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της Α' ΕΠΣΑ δείχνει διατεθειμένος μαζί με την διοίκηση να δημιουργήσουν μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.

Στόχος της ομάδας και του προπονητή των "πρασίνων" αποτελεί η ομάδα να κερδίσει άνετα την παραμονή στην κατηγορία και κατά δεύτερον η εκμετάλλευση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ταλαντούχες μονάδες.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Βαζλαματζή ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά.

Αρχικά αναφέρθηκε στη συμφωνία με το σωματείο των δυτικών προαστίων λέγοντας

''Κατ' αρχήν είναι μια πρόκληση για εμένα η Α' Αθηνών. Με τους ανθρώπους της διοίκησης που μίλησα διαπίστωσα ότι είχαμε κοινή ταύτιση απόψεων στο κομμάτι ακαδημιών, της ανδρικής ομάδας και στόχων. Οπότε μαζί με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προς το πρόσωπο δεν έμενε παρά να δεχτώ. Ήταν μια σχετικά εύκολη απόφαση και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου''.

Για το στόχο του συλλόγου σχολίασε

''Υπάρχουν δυο άξονες. Ο πρώτος άξονας είναι ότι η Ελπίδα Αγιων Αναργύρων πρέπει να εκμεταλλευτεί τους ποδοσφαιριστές των υποδομών της. Θέλουμε να δώσουμε χώρο και χρόνο στα παιδιά των ακαδημιών, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο αυτό. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο όμως θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά στις πράξεις και θα εκμεταλλευτεί τα ταλέντα της. Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο διότι μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πιστεύω να φανούμε ανταγωνιστικοί και δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας''.

Για την εμπειρία που θα έχει ως α' προπονητής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

''Έχω εμπειρία από την Α' κατηγορία και με το Καματερό και με τον Άγιαξ Ταύρου από το πόστο του βοηθού προπονητή. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνω μια ομάδα σε μια δύσκολη μετάβαση με την αλλαγή που έγινε στη διοίκηση. Υπάρχει κίνητρο και έχω μεγάλη χαρά που θα εργαστώ στο καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας. Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, με την 8η Αυγούστου να αποτελεί την ημερομηνία όπου θα ξεκινήσουμε τη δουλειά''


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35