social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωση Μαντζούνη στα Μελίσσια με... ορίζοντα διετίας

Ανανέωση Μαντζούνη στα Μελίσσια με... ορίζοντα διετίας

Αποτελεί το πρόσωπο που τον τελευταίο χρόνο άλλαξε ριζικά την εικόνα του ΑΟ Μελισσίων δικαιώνοντας τη διοίκηση για την επιλογή της να τον εντάξει στο τεχνικό επιτελείο της ομαδας ως α’ προπονητή.

Ο λόγος για τον Αλέξη Μαντζούνη ο οποίος όχι απλά άλλαξε επίπεδο τους “πράσινους” αλλά κατάφερε να τους κάνει πρωταγωνιστές, επαναφέροντας τους στο προσκήνιο της Α’ ΕΠΣΑ, έχοντας μια αξιοπρεπή πορεία στην πρώτη κατηγορία των Αθηνών. Η δουλειά του, όπως γίνεται αντιληπτό, αποδίδει καρπούς και ο ίδιος δεν θα μπορούσε παρά να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης η οποία αποφάσισε να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Συγκεκριμένα, ο Μεσσήνιος προπονητής πριν από λίγο συμφώνησε για δυο χρόνια με το σωματείο από τα βόρεια προάστια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Με ορίζοντα διετίας "Σφράγισε" η ανανέωση του Αλέξη Μαντζούνη ως προπονητή στον ιστορικό Όμιλο των Μελισσίων, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο της προηγούμενης σεζόν. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου έδωσε τα χέρια, θέτοντας κοινούς στόχους για μια ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-2023.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τα Μελίσσια υπό την καθοδήγηση του Μαντζούνη έκαναν πρωταθλητισμό κοιτώντας όλες τις ομάδες στα... μάτια τερματίζοντας στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ στην τιμητική 4η θέση. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35