social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βερούτης: «Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης να μπει στην elite του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Βερούτης: «Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης να μπει στην elite του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης μετά την άνοδο που πανηγύρισε φέτος από την Β' ΕΠΣΑ στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία έχοντας ως στόχο την καθιέρωση στην κατηγορία.

Έχοντας στον πάγκο τον Σάκη Βερούτη, η ομάδα απ' τα βόρεια προάστια δείχνει να βάζει υψηλά τον πήχη και αυτό αποτυπώνεται από τη λειτουργία που έχει ως σύνολο.

Καθημερινά και για αρκετές ώρες ο 58χρονος coach μαζί με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας δουλεύουν στο γήπεδο ώστε να βελτιώσουν τυχόν αδυναμίες και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερα τα πλεονεκτήματα τους.

Έχοντας λοιπόν την ευλογία να έχει εργαστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες ο κ. Βερούτης μεταφέρει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά που θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα προνομιούχα.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Βερούτη ο οποίος στις δηλώσεις του δεν δίστασε να βάλει υψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Αρχικά, ο ίδιος σχολίασε το νέο ποδοσφαιρικό έτος και τους στόχους του συλλόγου λέγοντας

"Η νέα χρονιά θα είναι εξίσου σοβαρή όπως και η προηγούμενη για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Δεν θα είμαστε αμελητέα ποσότητα, αλλά μια ομάδα που θα θέλει να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία και την συνείδηση του Αθηναίου φίλαθλου.

Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να έχουμε μεθοδικότητα στους τομείς που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου (Προπονητική μεθοδολογία, μεταγραφές, αξιοπιστία οικονομική και πολλή δουλειά). Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει τεχνογνωσία όσον αφορά την προπόνηση και αρκετός χρόνος για να την υλοποιήσουμε".

Για την απόφαση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε 3 ομίλους από 11 ομάδες, ο κ. Βερούτης σχολίασε

"Αυτό εμένα είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί. Ήθελα να είναι μεγαλύτερο το πρωτάθλημα για να φανεί ποιες ομάδες έχουν ψυχική αντοχή. Θα ήθελα ένα πρωτάθλημα για παράδειγμα 16 ομάδων όπου θα φαίνονταν ποιοι θα είχαν στιβαρά και αξιόλογα σύνολα. Βέβαια όλες οι ομάδες ξεκινούν με τα ίδια δεδομένα και δεν υπάρχει δικαιολογία".

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει ο πετυχημένος τεχνικός είπε:

"Φαινεται ότι ο Ηλυσιακός ενισχύεται και δηλώνει ότι στόχο έχει την άνοδο. Υπάρχουν κάποιες ομάδες λόγω ιστορίας και λόγω ειδικού βάρος θα πρωταγωνιστήσουν είτε αυτές λέγονται Χαϊδάρι, Σούρμενα, Ηλυσιακός, Νέα Ιωνία, Διάνα Ηλιούπολης. Σε αυτό το group θέλουμε να συμπεριληφθούμε και εμείς. Θέλουμε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης να μπει στην elite του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και γιατί όχι να δούμε το σύλλογο κάποια στιγμή σε εθνικά πρωταθλήματα".

Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου ενώ έχουν κλειστεί μέχρι στιγμής τα εξής φιλικά.

12/8 ΑΟ Περιστεριου

27/8 ΑΟ Χαϊδαριου

3/9  ΑΟ Ηρακλειο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35