social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμονή Ντόκου στον Παπάγο – Τα κίνητρα πίσω από την απόφασή του

Παραμονή Ντόκου στον Παπάγο – Τα κίνητρα πίσω από την απόφασή του

Όταν στα μέσα της περασμένης σεζόν ο Γιάννης Ντόκος έθετε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παπάγου, απεγνωσμένος από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τμήμα, ο Μπάμπης Γουσέτης έσπευδε να ξεκαθαρίσει πως όσο ο ίδιος θα ήταν στην προεδρία, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό. Όσο υπερβολική κι αν θα μπορούσε να θεωρηθεί μία τέτοια δήλωση, μέχρι στιγμής επαληθεύεται στην πράξη!

Όχι μόνο δεν είχε αποχωρήσει σε εκείνη τη χρονική συγκυρία ο νεαρός προπονητής, αλλά θα είναι και ο άνθρωπος που θα «χτίσει» ένα νέα σύνολο τη νέα σεζόν, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης που θα κάνουν οι «στρατηγοί» από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ. Μάλιστα, θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, μετρώντας ήδη άλλες δεκατρείς στις οποίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες του συλλόγου.
Η παρουσία του Μπ. Γουσέτη στον προεδρικό θώκο έπαιξε ασφαλώς σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη. Καθοριστικό ρόλο, ωστόσο, στην απόφασή του να παραμείνει, έπαιξαν άλλοι δύο παράγοντες: αφενός το γεγονός ότι υπάρχει, λόγω και των επικείμενων εκλογών, σοβαρή προοπτική τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Παπάγου, που θα δημιουργήσει συνθήκες επιστροφής των κυανόλευκων στη φυσική τους έδρα, αφετέρου η ενεργοποίηση νέων προσώπων, όπως η Τέτη Σίδερη, ο Δημήτρης Κοκκώνης, η Ελένη Κοκκώνη, ο Νίκος Λουμάκης, ο Χάρης Γκουτζαμάνης και ο Γιάννης Γεωργίου. Να σημειωθεί, επίσης, ότι συνεχίζουν στην εφορία της πρώτης ομάδας οι Γιώργος Λιούκας και Γιάννης Αλεξιάδης, ενώ στο πλάι του Γ. Ντόκου, ως στενοί συνεργάτες του, θα είναι οι Αχιλλέας Αναστασίου και Παναγιώτης Ζώτας.
Όσον αφορά στον στόχο που τίθεται, η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στη δημιουργία μίας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική κάθε Κυριακή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35