social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακόμη μια...βομβα με Θανάση Μιχελή ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Ακόμη μια...βομβα με Θανάση Μιχελή ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Νέα μεγάλη κίνηση από τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα που δείχνει ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του κέντρου ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο τερματοφύλακα, Θανάση Μιχελή που μετακινείται μετά τον Μανάρι Έσλερ και εκείνος στο στρατόπεδο της νεοσύστατης ομάδας.

Οι κινήσεις αυτές φανερώνουν τη διάθεση που υπάρχει στο σωματείο ώστε να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο επόμενο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ.

Το δελτίο τυπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή,Θανάση Μιχελή. Το νέο απόκτημα της ομάδα μας γεννήθηκε στις 29/12/1989 (32 χρονών) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορτιέρο των εθνικών κατηγοριών αφού μετράει γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια στις ομάδες που αγωνίστηκε έχοντας πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις και ανόδους.

Τα τελευταία τρια χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕ Κηφισιάς κατακτώντας τη σεζόν 2020-2021 το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική αποτελώντας βασικό γρανάζι για την ομάδα από τα βόρεια προάστια. Στο περσινό πρωτάθλημα της Superleague 2 είχε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Κηφισιάς πραγματοποιώντας επίσης σπουδαίες εμφανίσεις.

Η καριέρα του Θανάση Μιχελή ξεκίνησε από τα γήπεδα της Χαλκίδας όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ηρακλή Ψαχνών κατακτώντας δυο συνεχόμενες ανόδους (Από Δ' σε Γ' Εθνική, από Γ' Εθνική σε Football League).

Οι εμφανίσεις με την ομάδα της Εύβοιας του έδωσαν τη δυνατότητα να μετακινηθεί στα Μέγαρα για λογαριασμό του Βύζαντα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας και του Αήττητου Σπατων. Με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική ενώ στη συνέχεια πήρε το εισιτήριο για την Football League. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Ηλυσιακός με τον Μιχελή να δείχνει την ποιότητα του τερματίζοντας στην 3η θέση. 

Καλωσορίζουμε τον Θανάση Μιχελή στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν


Σχετικά άρθρα

Ενίσχυσή επί τρια στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα με Χρήστο Κακό

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Συνενώθηκαν Μικρασιατικός και Εθνικός Αστέρας Ι Η ονομασία της νέας ομάδας και το σήμα της

Σταμπουλίδης: Από εμάς εξαρτάται και πάλι [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35