social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσογκίλας ο... δέκατος στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Κουτσογκίλας ο... δέκατος στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Την απόκτηση του Ερρίκου Κουτσογκίλα ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και μετά το πέρασμα που είχε από την Ηλιούπολη, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωτσοβού. 

Αυτή είναι η δέκατη (10η) μεταγραφή της νεοσύστατης ομάδας μετά από εκείνες των Ραχίμ, Εσλερ, Μιχελή, Σαπαλίδη, Ταβάρες, Κακού, Κωτσοβού, Κωνσταντινίδη και Γαντζούλα. 

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Ερρίκο Κουτσογκίλα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Με κύρια χαρακτηριστικά του την σιγουριά που βγάζει και την ηρεμία στο παιχνίδι του, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι δεδομένο ότι έρχεται να βοηθήσει έχοντας παράλληλα και την εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ηλιούπολη με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής έχοντας αγωνιστεί παράλληλα και στον Αστέρα Βλαχιώτη. Τη σεζόν 2020-2021 πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική με τη φανέλα της Κηφισιάς, ενώ, τα πρώτα του βήματα έγιναν στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Καλωσορίζουμε τον Ερρίκο Κουτσογκίλα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35