social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χασάπης: Ο Άτταλος θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά

Χασάπης: Ο Άτταλος θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά

Μία κατά πολύ διαφορετική ομάδα, όσον αφορά τον σχεδιασμό και τη φιλοσοφία του, θα είναι ο φετινός Άτταλος, συγκριτικά με εκείνον που παρακολουθούσαμε στα αθηναϊκά χρόνια τις προηγούμενες σεζόν.

Η βασική διαφοροποίηση έγκειται στο γεγονός ότι, πλέον, η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά, χωρίς μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά με σκοπό την ανάδειξη των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. Αυτό υπογραμμίζει και στο Soccerlive ανήμερα της έναρξης της προετοιμασίας ο Γιώργος Χασάπης, που αποτελεί και τον νέο τεχνικό ηγέτη των κυανέρυθρων. «Φέτος θα πάμε με παιδιά δικά μας και με στόχο να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας. Ήδη έχουμε ανεβάσει 8 με 9 ποδοσφαιριστές από το εφηβικό, ενώ έχουν επιστρέψει και κάποια παιδιά που τα είχαμε και παλαιότερα. Θα βασιστούμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και μόνο ελάχιστοι είναι πιο έμπειροι (Πανάκης, Χρυσανθακόπουλος, Κορλιές, Μποζινάκης). Ο μέσος όρος ηλικίας είναι στα 23 έτη» σημείωσε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε με έμφαση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ζητήσαμε τη βοήθειά τους και επέστρεψαν να αγωνιστούν για τον Άτταλο. Είναι παιδιά που είχαν φύγει τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα και τα νεαρά παιδιά που θα τη στελεχώσουν».

Η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 στο δημοτικό γήπεδο στο Φουγάρο, ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση.

 


Σχετικά άρθρα

Κράτησε Αγγελόπουλους η Κηπουπολη

Στις 9/8 ξεκινάει ο Μικρασιατικός Ι Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας

Σμυρνής: Η καλή πορεία των τελευταίων ετών αυξάνει τις ευθύνες που νιώθω

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35