social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλικό «διπλό» το Καματερό με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων (0-1)

Φιλικό «διπλό» το Καματερό με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων (0-1)

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο φιλικό, κατάλληλο για συμπεράσματα, έγινε στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων το απόγευμα της Κυριακής (28/8).

Η τοπική Ελπίδα υποδέχθηκε το Καματερό, που παρότι προετοιμάζεται για τη Β' Κατηγορία, έφυγε με τη νίκη από το ματς, χάρη σε ένα πλασέ του Ανδριτσόπουλου σε αντεπίθεση στο 90ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο και στη σημαντικότερη στιγμή για γκολ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 35ο λεπτό με τον Χαιρετάκη, όμως ο Παππάς έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο μέρος υπήρξε ανανέωση στις δύο ενδεκάδες, με το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση να έρχεται λίγο πριν την εκπνοή.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αντώνης Βαζλαματζής): Νικολίτσας, Στέργιου, Πανόπουλος, Παππάς, Ντερτινής, Κουνάδης, Κίτσος, Κοτταρίδης, Κωνσταντέλος, Πάσχος, Λυμπερόπουλος.

Έπαιξαν επίσης οι Λάμπος, Γιαμαρέλος, Ντάλας, Ζενουλάρι, Αντώνοβιτς, Κολτούκης, Καρίμπας, Κάβουρας, Τσίγκος, Καζνέτσι, Δ. Σπυρόπουλος, Π. Σπυρόπουλος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Περήφανος, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Τσεσμετζής, Πλάκας, Τσιργιώτης, Γεντίκης, Παππάς, Ε. Κυρίτσης, Μήτκας, Χαιρετάκης.

Έπαιξαν επίσης οι Ανδριτσόπουλος, Μπερίκος, Α. Κυρίτσης, Αρκουλής, Πέτρου, Τόλιας.

(Φωτο: aoelpis1972.gr)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35