social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα πέναλτι ο Αστέρας Ζωγράφου, 5-4 την Αλσούπολη

Στα πέναλτι ο Αστέρας Ζωγράφου, 5-4 την Αλσούπολη

Έσπασαν... καρδιές στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου «Γρ. Λαμπράκης», όπου ο τοπικός Αστέρας λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι την -ελλιπή και θετική- Αλσούπολη, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4.

Στο ενενηντάλεπτο οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τον Τζοβάρα να ανοίγει το σκορ στο 61' με πλασέ και τον Περουτσέα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 77' με λόμπα. Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι και τους κυανέρυθρους να αποδεικνύονται πιο εύστοχοι. Από πλευράς Αστέρα σκόραραν οι Τσιάκαλος, Τσοχαντάρης, Μπακέας, Εξηντάρης, ενώ αστόχησε ο Τζαβάρας. Από πλευράς Αλσούπολη βρήκαν... δίχτυα οι Τζωρτζάτος, Παπαδήμας, Καρυπίδης, εν αντιθέσει με τους Κοκότη και Περουτσέα.

Διαιτητές: Γουρέλης, Τσολακίδης-Κουντουρέλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ξανθόπουλος, Κακαριάρης (81' Κολοκυθάς (106' Βραχίμη)), Εξηντάρης, Καρακάσης, Ριζάς, Τζήλος (57' Μακρής), Μπακέας, Τζοβάρας, Τσιάκαλος, Καραμάνος (71' Τσοχαντάρης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Ντάλας, Παππούς (99' Σαμετάι (120' Άνδροβικ)), Τσάλας (91' Πιτσίνης), Φειδάκης, Κοκότης, Τζωρτζάτος, Καρυπίδης, Παπαδήμας, Περουτσέας, Τσούκας, Τρούσης (57' Βασιλάκος (121' Ξανθουδάκης)).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35