social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα στην Αργυρούπολη ο Φοίνικας Περιστερίου (2-1 τον ΑΟΝΑ)

Δύσκολα στην Αργυρούπολη ο Φοίνικας Περιστερίου (2-1 τον ΑΟΝΑ)

Τα βρήκε... σκούρα ο Φοίνικας Περιστερίου στην Αργυρούπολης απέναντι στον μαχητικό ΑΟΝΑ, στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Με τον Λαγό να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με 2-1 και θα δώσει συνέχεια στην προσπάθειά της στον θεσμό. Στο 60ο λεπτό άνοιξε το σκορ με όμορφη προσπάθεια και διαγώνιο σουτ (0-1), όμως στο 68' ο Μπαξεβάνης έφερε το ματς στα ίσια με σουτ εκτός περιοχής (1-1). Ο Λαγός «χτύπησε» ξανά και με σουτ στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Δεόνας, Μπαζακούλας-Φραγκόπουλος

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κορδάς, Ι. Ρούσσος (68' Σ. Καλφοδήμος), Τριτσινιώτης, Δρακούλης (56' Κουσουνής), Μαχαιρίδης, Δ. Ρούσσος, Νταής, Δόγκας, Αποστόλου (79' Γ. Καλφοδήμος), Μπαξεβάνης, Εμπιατσέτ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Χαλικιάς, Μαγαλιάς (46' Νάζης), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Παπαδόπουλος (56' Καραλής), Λαγός, Θεοδώρου (72' Θεοδωρακόπουλος), Καραγιώργος (82' Παπανικολάου), Σοροβίγκας (46' Διονάτος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35