social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο Χαϊδάρι (0-0)

«Όρθιος» ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο Χαϊδάρι (0-0)

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται να έχει μπει γκολ για να επιστρέψουν «γεμάτοι» οι φίλαθλοι στα σπίτια τους.

Ένα τέτοιο ματς, λοιπόν, έγινε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» όπου το Χαϊδάρι και ο Ολυμπιακός Λιοσίων έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο με γρήγορο ρυθμό, αρκετές καλές ευκαιρίες, δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι! Η μερίδα του λέοντος ανήκε, βεβαίως, στους γηπεδούχους, οι οποίοι μόχθησαν για να φτάσουν στο «χρυσό» γκολ, δεν τα κατάφεραν όμως απέναντι στους ερυθρόλευκους, που εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα των προσπαθειών που έκαναν οι κυανέρυθροι ήταν η φάση που καταγράφηκε στο 75ο λεπτό, όταν ο Παληγεώργος νικήθηκε από τον Καυκιά σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο ίδιος παίκτης, κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών του Χαϊδαρίου από τη δεξιά πτέρυγα, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 17ο λεπτό, με την μπάλα εν συνεχεία να καταλήγει άουτ. Δοκάρι, όμως, είχαν και οι φιλοξενούμενοι με κοντινό πλασέ του Χριστόπουλου τρία λεπτά αργότερα (20'). Κατά τα άλλα, αρκετές φορές η μπάλα βρέθηκε στις δύο περιοχές, όμως πότε οι γκολκίπερ και πότε οι άστοχες τελικές προσπάθειες, δεν επέτρεψαν να... πυροδοτηθούν πανηγυρισμοί στη γεμάτη εξέδρα. Το τελικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του «καυτού» 1ου ομίλου βρήκε τους γηπεδούχους περίλυπους που δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και τους φιλοξενούμενους μάλλον ικανοποιημένους που πήραν τον δρόμο της επιστροφής με συγκομιδή. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Περράκη, όπως και των συνεργατών του.

Διαιτητές: Περράκης, Κολλιάκος-Λ. Τσολακίδης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Ζαχαρίου (62' Αντωνόπουλος), Καμπεράι (70' Καββαδίας), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Θοδωρής Τρανός): Καυκιάς, Σουλοβάρι (76' Βασιλάκος), Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα, Μπριστογιάννης, Ζέρβας (56' Τίγκας), Γανιώτης, Νησαριώτης, Χριστόπουλος (68' Τουρτούλλι), Νικολάου (76' Καλκανάκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35