social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ομορφιές η Αθηναΐδα, 3-0 την Ιεράπολη!

Ομορφιές η Αθηναΐδα, 3-0 την Ιεράπολη!

Ορεξάτη μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ η Αθηναΐδα και πρόσφερε όμορφες στιγμές στους φιλάθλους της.

Υποδεχόμενη την Ιεράπολη στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», η ομάδα της Κυψέλης επικράτησε με 3-0, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ντιντίφα που σημείωσε δύο γκολ και είχε μία προσπάθεια στο δοκάρι! Μόλις στο 8ο λεπτό, ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι με θαυμάσιο σουτ από θέση εκτός περιοχής, όμως στο 25' δεν λάθεψε και με σουτ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά μετά ο Βαγγελής με σουτ πέτυχε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν άμεση απάντηση, αλλά τον Καββαδία να αποκρούει σε κόρνερ την εκτέλεση πέναλτι του Σίντρε (30'). Στο 60' ο Ντιντίφας αξιοποίησε ασίστ του Φραντζέσκου και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Νικολάου-Φωτάκος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Πούλο, Πανταζόπουλος, Ζενέλι, Πρασσός (46' Μαρμαράς), Κανδαλέπας, Ντιντίφας (77' Ρούτσης), Μπούντου (80' Αλ. Τσουρμανάς), Πανάκης, Φραντζέσκος, Βαγγελής (70' Γ. Τζουρμανάς)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Κοπανάς, Γιαλαμάς, Βιδάκης, Μαρινάκος, Βιτουλαδίτης (65' Πετεινάκης), Μπογδάνος, Τσαπουρνής, Μανιός, Σίντρε (78' Μπουρδάμης), Κασσιμάτης, Χλωρός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35