social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νταλαμπίρας: Στόχος η άνοδος, τώρα... και για τον Αντώνη Παράσχο!

Νταλαμπίρας: Στόχος η άνοδος, τώρα... και για τον Αντώνη Παράσχο!

Σε δήλωση προχώρησε ο Νίκος Νταλαμπίρας αναφορικά με το αυριανό (28/9) ματς Κυπέλλου με το Καματερό στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο υπεύθυνος του τεχνικού επιτελείου στον Διαγόρα Αιγάλεω σημείωσε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Β' ΕΠΣΑ, ενώ στην αναφορά του δεν λησμόνησε τον Αντώνη Παράσχο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του συλλόγου των δυτικών προαστίων. Αναλυτικά:

«Το ματς για εμάς είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Αντώνη Παράσχο. Ενός εκ των αρχηγών του Διαγόρα μας. Ηγέτη με τη φανέλα του συλλόγου, πιστού οπαδού, φίλου και συνοδοιπόρου στην ανανέωση του συλλόγου τόσο στην ακαδημία όσο και στο αντρικό τμήμα αυτά τα χρόνια. Το ματς περνάει πραγματικά σε δεύτερη μοίρα, μια και ο μεγάλος μας στόχος ήταν και θα είναι, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο πλέον να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Τώρα... και για τον Αντώνη που σίγουρα μας παρακολουθεί απο ψηλά με την ίδια επιθυμία και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για αυτό τον στόχο. Σίγουρα η ομάδα του Καματερού είναι πιο έμπειρη, πιο έτοιμη και ξεκίνησε το πρωτάθλημα της επίσημα και μάλιστα με νίκη σε παραπάνω κατηγόρια απο εμάς. Όμως σίγουρα αποτελεί ένα πολύ σοβαρό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Μας τιμάει που είμαστε η μόνη ομάδα της Γ' κατηγορίας που συνεχίζει στον θεσμό, καθώς και η μόνη ομαδα που αντιπροσωπεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Αιγάλεω στο Κύπελλο. Θα αγωνιστούμε πραγματικά χωρίς άγχος, αλλά και με αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε τυχαία σε αυτή την φάση της διοργάνωσης και πιστεύουμε πολύ στο σύνολο και τα παιδιά που φοράνε αυτή τη φανέλα αλλά και στην δουλειά που έχει γίνει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35