social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 2-0 τον Άρη Καλαμακίου

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 2-0 τον Άρη Καλαμακίου

Την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε η ομάδα αφού σήμερα στο γήπεδο 'Μιχάλης Κρητικόπουλος' επικράτησε με 2-0 του Αρη Καλαμακιου.

Οι παίκτες του Νίκου Κωτσοβού ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού σε καμία περίπτωση του αγώνα δεν κινδύνεψαν ενώ δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα. Στο 3' ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας προηγήθηκε όταν ο Ραχιμ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Ε.Κουτσογκίλας με κεφαλιά νίκησε τον Λώλο για το 1-0. Στο 25' ο Σάμιος έκανε το επικίνδυνο γύρισμα όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 26' ο Ραχίμ έκανε τη σέντρα, ο Ε. Κουτσογκίλας έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 30' Οικονόμου έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, με τον Μιχελή να μπλοκάρει. Στο 41' ο Λώλος έκανε την επέμβαση του αγώνα όταν απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ενστικτωδώς το σουτ του Σαπαλιδη μετά τη σέντρα του Ραχιμ. Στο 43' ο Κακός από ευνοϊκή θέση προτίμησε να σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Το β' μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με γκολ αφού ο Ραχίμ ανατράπηκε από τον Κακούτη, ο διαιτητής Πατεράκης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σαπαλιδης έκανε το 2-0. Στο 53' ο Κακός έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Σάμιος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 71' οι Σαπαλιδης και Ταβάρες συνεργάστηκαν, με τον πρώτο να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 82' ο Ξενάκης έδωσε στον Ταβάρες εκείνος έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Λώλου. Στην επόμενη φάση, ο Πάρης Κουτσογκιλας έκανε τη σέντρα όμως ο Σμυρνάκης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Κακός (72' Χρυσανθόπουλος), Βουτυράς, Κουτσογκιλας Ε., Εσλερ (72' Μαραγκουδάκης), Κουτσογκιλας Π., Ζελο (62' Ταβάρες), Κωνσταντινιδης, Σαπαλιδης, Ραχιμ (62' Ξενάκης), Σαμιος (62' Κωτσοβός).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Κακούτης, Σπανος, Διαμαντοπουλος, Κιοσεογλου (25' λ.τρ. Σουγλίδης), Προμπονας (77' Γιουσεφ), Οικονόμου (55' Τζίμας) , Βασιλειάδης, Τρυφωνιδης (55' Ελευθεριάδης), Λιοτσάκης, Σουρβίνος (55' Βούζας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35