social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυκερίδης: Ομάδα άλλου επιπέδου ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Λυκερίδης: Ομάδα άλλου επιπέδου ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ο προπονητής του Άρη Καλαμακίου, Μιχέλης Λυκερίδης, μετά το μεταξύ τους αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας αποτελεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

"Ήταν ανώτερος ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, θα έλεγα μάλιστα διαφορετικού επιπέδου ομάδα σε σχέση με εμάς. Παρ' όλα αυτα ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση αφού είχαμε ανταγωνιστική εικόνα. Είχαμε ένα πλάνο να μην αφήσουμε κενούς χώρους αφού ο αντίπαλος διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Χρησιμοποιήσαμε αρκετά παιδιά που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βύρωνα και γενικά μείναμε ευχαριστημενοι από την εικόνα, πλην του τραυματισμού που είχαμε με τον Κιοσεογλου. Ήταν κέρδος για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι σε ποιοτικές μονάδες. Το "κεφάλαιο" Κύπελλο κλείνει για εμάς και είναι κάτι που δεν το... θέλαμε η αλήθεια είναι διότι σαν σύνολο δεν μπορούσαμε να έχουμε... δυο καρπούζια σε μια μασχάλη".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35