social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Ο πρωταθλητής Καταχανάκης στο Παλαιο Φαληρο!

Θέμα soccerlive: Ο πρωταθλητής Καταχανάκης στο Παλαιο Φαληρο!

Μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι πραγματοποίησε το Παλαιο Φαληρο που ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Καταχανάκη που την περσινή σεζόν υπερασπίζονταν την εστία της Αγίας Παρασκευής, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο ικανότατος πορτιέρο αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές ώρες από τους "μελανόλευκους" και οι άνθρωποι του Παλαιου Φαλήρου με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων Γ' Εθνικής επέλεξε την φερεγγυότητα της διοίκησης του Παλαιου Φαλήρου αφού η προσέγγιση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα πριν μερικές ώρες. 

Πέρυσι ήταν ο φύλακας άγγελος για την εστία της 'Σάντα' παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην άνοδο του συλλόγου από τα βόρεια προάστια. 

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΟ Περιστερίου, Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Αθηναϊκό και Ηλιούπολη γεγονός που δείνει ότι πρόκειται για έναν πορτιέρο με παραστάσεις.

Ο Καταχανάκης έχει αγωνιστέι επιπλέον Οπούντιο, Γλυκά Νερά και Παναργειακό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35