social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καφτάνης: Ας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο αδύναμος κρίκος

Καφτάνης: Ας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο αδύναμος κρίκος

Τις σκέψεις του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση του ΑΟ Καλαμακίου με τον Πανερυθραϊκό στο γήπεδο Ν. Ερυθραίας μοιράστηκε με το Soccerlive ο Απόστολος Καφτάνης.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε τους αγώνες της Α' ΕΠΣΑ «ευχάριστη πρόκληση» για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ υπογράμμισε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας.

«Μετά από μια διακοπή ευτυχώς το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Σαν νεοφώτιστη ομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία τους αγώνες γιατί για τους περισσότερους παίκτες μας αυτοί οι αγώνες με ομάδες με περισσότερη εμπειρία στην κατηγορία είναι μια πολύ ευχάριστη πρόκληση που όλοι περιμένουν για να αποδείξουν το ταλέντο και τη διάθεση τους» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιχτών σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Δεν φοβόμαστε και θα μπούμε στο γήπεδο να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Εύχομαι να γινει ένα όμορφο παιχνίδι και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο αδυναμος κρίκος του ομίλου».

Στον επίλογό του, ο προπονητής του Καλαμακίου ευχήθηκε «υγεία και οι αγώνες και το πρωτάθλημα να κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35