social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στον Βύρωνα, «χορταστικό» 2-2 για Δόξα και ΑΟ Ιλίου

Ματσάρα στον Βύρωνα, «χορταστικό» 2-2 για Δόξα και ΑΟ Ιλίου

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι και, κυρίως, δεύτερο ημίχρονο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (23/10) το απόγευμα στο γήπεδο της Εργάνης.

Δόξα Βύρωνος και ΑΟ Ιλίου έμειναν στο ισόπαλο, αλλά και «πλούσιο», 2-2, με τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης να επιτυγχάνονται στο τελευταίο ημίωρο και να προκαλούν έντονες συγκινήσεις!

Έχοντας έρθει από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ο Ζούκας άνοιξε το σκορ με λόμπα στο 62' (0-1), ενώ στο 75' αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Γιώτης για να γράψει το 0-2. Ωστόσοι, οι γηπεδούχοι δεν... παραδόθηκαν! Με αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά ευτύχησαν να αποφύγουν την ήττα, χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Ρωμανός με σουτ στο 77' (1-2) και ο Τζελέπης με προβολή στο 83' (2-2).

Διαιτητές: Σύψας, Παπαηλίας-Μαρκαντωνάτος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μαρίνος Βλαχογιάννης): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (49' Μίζιος), Βούτας, Χουχούλης, Ρωμανός, Χαλβατζής, Τσελέπης, Φυρίγος (69' Τσαουρδάς), Καρατσομπανάκης (69' Κουτσαυτίκης), Ζευκιλής (69' Νικόλας), Νασιόπουλος (57' Τσακλάνος)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Μπακλέσης, Kιτσώνης, Τζώτζης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (46' Ασφής), Αγκαλίου (46' Ζούκας), Λερούτσος, Κουριαλής (68' Μπισμπίκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35