social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησε» με Κοψαχείλα ο Ιπποκράτης (0-0)

«Κόλλησε» με Κοψαχείλα ο Ιπποκράτης (0-0)

Στη «λευκή» ισοπαλία έμεινε ο Ιπποκράτης στην αναμέτρησή του με την Κοψαχείλα για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι Περιστεριώτες είχαν τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, δεν μπόρεσαν ωστόσο να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν τον βαθμό. Στο 15' ο Μπότης έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού με εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 40' ο Κουράτορας «σημάδεψε» το δοκάρι με σουτ. Στο 63' την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Στρέμπα με κεφαλιά, καθώς η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80' ήταν η σειρά της Κοψαχείλας να καταγράψει δοκάρι σε σουτ του Ασημακόπουλου. Στο 83' ο Μπότης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στον Ιπποκράτη κάνουν λόγο για καθαρό γκολ. Τέλος, δύο λεπτά μετά (85') αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ασημακόπουλος, με αποτέλεσμα η Κοψαχείλα να ολοκληρώσει το ματς με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητές: Καρνής, Σταθόπουλος-Συννεφιάς.  

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Βόγλης): Γ. Τεννές, Κουρατόρας (46' Τσαγρής), Κανδηλιώτης (54' Γκουντούβας), Σκλαβενίτης, ΣοΪλές, Κολοβός (88' Μωραΐτης), Μπότσης, Ε. Τεννές (46' Σπανουδάκης), Φούρλας, Αγγελόπουλος, Λέκκας (84' Στρέμπας)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος (92' Ψαθάκης), Ίμπρο, Μπαξεβανίδης, Πρέντσε, Φωτόπουλος (67' Τζελέφας), Σταμούλης (73' Φύτρος), Τζουμάκας, Ζαφείρης, Μουχαμέτι, Ασημακόπουλος. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35