social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Σωτηρίου ο Αττικός

Νέα μεγάλη κίνηση με Σωτηρίου ο Αττικός

Το διπλό στην Μεταμόρφωση άνοιξε την όρεξη της διοίκησης του Αττικού που κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου η ομάδα να αλλάξει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πράσινοι μετά από ενέργειες του προέδρου, Κώστα Αθανασόπουλου και των συνεργατών του προχώρησαν σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση.

Συγκεκριμενα, στις επιλογές του Παναγιώτη Κοζακόπουλου προστίθεται και ο Γιώργος Σωτηρίου.

Ο σπουδαίος αμυντικός που την περσινή χρονιά άνηκε στο δυναμικό της Άμιλλας Περιστερίου συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Αττικού και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την ΕΠΣΑ όσο και από την ΕΠΣΑΝΑ, προτίμησε τον Αττικό λόγο της υγείας που αποπνέει ο σύλλογος και για την φερεγγυότητα της διοίκησης Αθανασόπουλου.

Ο ικανότατος άσος αγωνίστηκε 25 φορές με τη φανέλα της Άμιλλας και πέτυχε 1 γκολ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας.

Τα καλύτερα έρχονται πάντως για τους πράσινους αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν ακόμη ενα μεγαλο μεταγραφικό μπαμ. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35