social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση με ανατροπή για τον ΓΣ Καισαριανής (1-3) που έβγαλε χαρακτήρα στο Περιστέρι

Πρόκριση με ανατροπή για τον ΓΣ Καισαριανής (1-3) που έβγαλε χαρακτήρα στο Περιστέρι

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο ΓΣ Καισαριανής έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και επικράτησε με 1-3 του Ήφαιστου Περιστερίου για την γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Καισαριανής που έδωσε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είχε καλή εικόνα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και πλέον πάει με ψυχολογία στο ματς της Κυριακής (11.00 γηπεδο Νήαρ Ηστ) με τον Ολυμπιακό Λιοσιων.

Στο 31' ο Ήφαιστος προηγήθηκε με γκολ του Μιχάλη, ωστόσο, το τέρμα αυτο.... αφύπνισε τους παίκτες του Μαρίνου Πολυμέρη που ισοφάρισαν στο 33' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σβίγγου.

Στο 42' ο μόνιμος σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους, Θανάσης Γεωργίου με κεφαλιά έκανε το 1-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 50' να σημειώνει με τον ίδιο τρόπο το 1-3. 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Σάκης Σάσσαλος) Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Φράρος (58' Ουάγια), Λάχας, Κοτούλιας, Φωτιάδης (69' Μπαλαρίνης), Μιχάλης, Γονής, Κούστας, Λάγγας (58' Ευθυμιάδης), Χιος (76'  Στασινόπουλος). 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρινος Πολυμερης) Καλαμαράς, Τζιτζης, Σκορδος (46' Γκλεζάκος), Γιαννουλακης, Σουλκο (46' Αϊβάζης), Πατεριτσας, Ζελεκου (81' Πεμαι), Σβιγγος,Γεωργιου, ΜΙρακα, Κασαπης (64' Στρουμπής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35