social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό με Ψύλλο ο Νεοπεντελικός, 2-2 με Άγιο Δημήτριο

Βαθμό με Ψύλλο ο Νεοπεντελικός, 2-2 με Άγιο Δημήτριο

Δύο φορές βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ ο Νεοπεντελικός στο γήπεδο Καλαμακίου Β', στην αναμέτρησή του με τον Άγιο Δημήτριο, αλλά ισάριθμες σκόραρε ο Ψύλλος και του έδωσε τον βαθμό!

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τον 24χρονο άσο να έρχεται από τον πάγκο στο τελευταίο ημίωρο και να βάζει την υπογραφή του στο παιχνίδι. Στο 55' ο Ρίζος άνοιξε το σκορ για την «Μπάρτσα» με σουτ (1-0), όμως στο 77' ήρθε η ισοφάριση. Ο Δ. Φάκης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μανώλη σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Ψύλλος με πλασέ από πλάγια θέση ισοφάρισε (1-1). Τρία λεπτά μετά (80') ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ερμάλ (2-1), με τον Ψύλλο να «χτυπάει» ξανά και με σουτ στο 91' να γράφει το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Τσιάτσος-Παπαγεωργίου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Πλάκα, Ρίζος, Φούφας, Τσάκος, Μεντί (94' Λεβέντης), Αρώνης (90' Βάη), Γιαννούλης, Κούτρος (71' Συκαράς), Ερμάλ, Παναγιωτόπουλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Αφοί Μιχαλόπουλοι): Κουτρομάνος, Κούκουρας (69' Παππάς), Μεταξάς, Στάππας, Βλάχος, Δ. Φάκης, Κωνσταντάκης, Γ. Σαγματόπουλος, Ξένος (59' Μαυρουδής), Σ. Σαγματόπουλος (59' Ψύλλος), Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35