social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρπαξε βαθμό ο Ατρόμητος Χαλανδρίου στο Γαλάτσι (2-2)

Άρπαξε βαθμό ο Ατρόμητος Χαλανδρίου στο Γαλάτσι (2-2)

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε... χαμένο στο γήπεδο Γαλατσίου, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου ευτύχησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και να αποδείξει ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατά, αλλά παλεύει σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα!

Ο τοπικός ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί με δύο τέρματα διαφορά από το πρώτο ημίωρο, χάρη στο αυτογκόλ του Αναγνώστου έπειτα από ενέργεια του Χρηστίδη στο 7' (1-0) και σε σουτ του Χατζηπαναγιώτη στο 27' (2-0). Στο 38' ο Αυγέρης έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, σκοράροντας με πλασέ (2-1), ενώ στο 75' οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Χρ. Ραπάι με δεύτερη κίτρινη. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύθηκε την εξέλιξη και με γκολ του Κιούση στο 88' απέσπασε το ισόπαλο 2-2.

Διιτητές: Γκαϊτατζής, Γεωργακόπουλος-Γεωργίου

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμάι, Χρ. Ραπάι, Βογατσάς, Δουδουμόπουλος, Αρναρέλλης, Θεοδωρακάτος (90' Βούλγαρης), Μανέτας (87' Μπίρι), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης (65' Τσέπας), Αλφ. Ραπάι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Φραγκουλόπουλος, Αφεντουλίδης, Αναγνώστου (74' Μεσούλι), Στίμος, Κιούσης, Αυγέρης, Τουμαζάτος, Χονδρογιάννης (74' Φλέγκας), Μιχαλέας, Σταφυλοπάτης (65' Ταμπάκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35