social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» με Φραντζέσκο η Αθηναΐδα, 2-0 τον Αττικό

«Καθάρισε» με Φραντζέσκο η Αθηναΐδα, 2-0 τον Αττικό

Μέσα σε ένα τετράλεπτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Αθηναΐδα έκανε τη... δουλειά στο γήπεδο Ταύρου Β' και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αττικό, για να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φραντζέσκος, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του σε δίκαιη επικράτηση. Αρχικά, έγραψε το 0-1 με αριστερό πλασέ στο 55', ενώ τρία λεπτά μετά μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Γερακάρη στον Γ. Τζουρμανά (0-2). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν χώρους για να δευρύνουν το προβάδισμά τους, χάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την ευκαιρία να το κάνουν.

Διαιτητές: Γουρέλης, Πάσκος-Καφρίτσας

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Λογοθέτης, Γκελασβίλι, Καργιώτης, Τζίλιος (57' Γερακάρης), Κατσούδας (63' Βάρσος), Αθανασόπουλος, Χέλμης, Χρόνης, Κοντόπουλος, Γεωργαντής (46' Δουληγέρης), Μπέλης (74' Ματσαβέλας)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Κοντής, Πανταζόπουλος, Λούλο, Μαρμαράς, Κανδαλέπας, Ντιντίφας (84' Α. Τζουρμανάς), Γ. Τζουρμανάς (72' Βαγγελής), Πανάκης, Φίλος, Φρατζέσκος (88' Παρμάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35