social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» ο Τριφυλλιακός, 3-2 τον Παπάγο

Μεγάλο «διπλό» ο Τριφυλλιακός, 3-2 τον Παπάγο

Με πανηγυρικό τρόπο και αποφασιστική εμφάνιση ο Τριφυλλιακός πέτυχε στο γήπεδο Χολαργού Β' την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού επικράτησε με 3-2 απέναντι στον Παπάγο, που από την πλευρά του παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία του 3ου ομίλου. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «στρατηγούς», καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Κολλιάκος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (1-0). Στο 36' ο Πανταζής με δυνατό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1), δίνοντας το σύνθημα της ανατροπής την οποία υπέγραψε με δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο ο Γεωργίου! Στο 61' και στο 64' ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο ατομικές προσπάθειες, μετατρέποντας το 1-1 σε 1-3! Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-3 με σουτ του Ταλιούρα στο 82'.

Διαιτητές: Τζίκας, Μαμούνης-Κατώνης

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Πλούμης, Γύπαρης, Αλεξιάδης, Λιούκας, Πεταλωτής, Μπράτσος, Φατούρος, Ταλιούρας, Παναγόπουλος (71' Καραβοκύρης), Κολλιάκος (14' λ.τρ. Καραθανάσης (51' λ.τρ. Βαρώνος))

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Μοδιάτης, Μαλέλι, Καλεπουδάκης, Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Χάβος, Χάνι (82' Τριπερίνας), Γεωργίου, Ζάχαρης, Παυλόπουλος (91' Βαλασιάδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35