social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκίκας: Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια

Γκίκας: Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια

Μετά τις ισοπαλίες με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο ΠΟ Ψυχικού θέλει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Αρχής γινομένης από το ματς του Σαββάτου (12/11 15.00, γηπεδο Ηλιουπολης Β') οι πράσινοι θέλουν να χτίσουν ένα σερί που θα τους φέρει στην κορυφή, με τον προπονητή της ομάδας, Πάνο Γκίκα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Θύμιου λόγω τραυματισμού και Διαμαντοπουλου που απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναφερόμενος στο ματς ο προπονητής του ΠΟΨ τόνισε: ''Για εμας είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αγωνίζεται για την επιβίωση της. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά. Μπορει να φαίνεται εύκολο το ματς αλλά όλα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά, δουλεύοντας στο μέγιστο βαθμό. Το κλίμα είναι αρκετά καλό έχοντας βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35