social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι Τράχωνες πέρασαν από την Εργάνη, 2-4 τον Βύρωνα

Οι Τράχωνες πέρασαν από την Εργάνη, 2-4 τον Βύρωνα

Αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματα τους στην κατηγορία οι Τράχωνες που πέρασαν με εμφατικό τρόπο από την Εργάνη επικρατώντας με 2-4 του ΑΟ Βύρωνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ζάγκα στο 44' με σουτ.

Στο 53' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ζαφείρη με δεύτερη κίτρινη, με τους μπλε να ισοφαρίζουν 1' αργότερα.

Ο Καραμπάτσης που ήταν ο κορυφαίος των Τραχώνων σέρβιρε στον Πλούμη για το 1-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 55' να σημειώνει το 1-2. Στο 60' ο Βύρωνας ισοφάρισε με τον Χάγια με ωραίο σουτ, για να φτάσουμ στο 70' όπου ο Πλούμης πέτυχε το 2-3, σημειώνοντας χατ-τρικ. Στο 90+3' ο Βουρλούμης δέχτηκε την πάσα του Καραμπάτση, που αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών των Τραχώνων και με ωραίο σουτ έκανε το 2-4.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Λεωνίδας (35' λ.τρ. Πλάκα), Τριανταφυλλάκης, Καλαντζής, Κυρμάζογλου, Σταύρου, Ζάγκας (46' Αναστασίου), Ζαφείρης, Δήμος, Τριάντης (46' Δημάκης), Τσαβαλιάς (85' Καινούργιος), Χάγιας (75' Κουντουριώτης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης (90+4 Φικιρης), Κουμπαρούλης, Γιατράς, Πρόι, Καραγιάννης, Στεφανής, Πλούμης, Τσιουρής (81' Κικιδης), Βουρλούμης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35