social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στους «16» ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 1-0 τον Χολαργό

Στους «16» ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 1-0 τον Χολαργό

Παράλληλα με την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, μέσα από τον 1ο όμιλο, ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας διαπρέπει και στο Κύπελλο!

Σε παιχνίδι για την 4η φάση του θεσμού, η ομάδα της Καισαριανής υποδέχθηκε τον Χολαργό, του οποίου επικράτησε με 1-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16». Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν μία από τις πρώτες τους καλές στιγμές στο ματς και πέτυχαν το γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά. Ήταν το 22ο λεπτό όταν ο Αμπντέλ Ραχήμ έγινε αποδέκτης της μπάλας από ενέργεια στην αριστερή πτέρυγα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά η ατυχία χτύπησε την... πόρτα του χαρισματικού άσου, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι κόκκινοι εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή και να δημιουργούν φάσεις για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έψαξαν την ισοφάριση και, μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις έφεραν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους, που προσπάθησαν κυρίως να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Σε μία από τις σημαντικές στιγμές που είχαν οι Χολαργιώτες σε αυτό το διάστημα, ο Κετσετζόγλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση στο 66ο λεπτό, όμως το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο πρώτος βοηθός Μπακογιάννης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Το τελευταίο σφύριγμα του Μαχαίρα βρήκε την ομάδα της Καισαριανής να πανηγυρίζει για την πρόκριση, έχοντας κατά νου το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία.

mikrasiatikos-xolargos.jpg

Διαιτητές: Μαχαίρας, Μπακογιάννης-Καραγεώργος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Μιχελής, Κακός (69' Σμυρνάκης), Έσλερ, Καραμάνος, Μαραγκουδάκης, Σάμιος (69' Κωτσοβός), Ζέλο, Θεοδώρου, Ταβάρες (88' Γαντζούλας), Αμπντέλ Ραχήμ (27' λ.τρ. Σαπαλίδης), Κωνσταντινίδης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Παπαγεωργίου, Τσάγκαρης, Γαλάτης (80' Χαλκιόπουλος), Μιχελής, Βλασσόπουλος, Ντάλταρης, Μπόλης, Μπαλαχτσής (80' Ζαχαρόπουλος), Κετσετζόγλου, Πιπεράς, Τσιαντής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35