social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσιακή η Λαύρα, 4-1 στη Ν. Ιωνία την Αλσούπολη!

Εντυπωσιακή η Λαύρα, 4-1 στη Ν. Ιωνία την Αλσούπολη!

Ίσως την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα (26/11) το απόγευμα η Λαύρα, συνδυάζοντάς τη μάλιστα με ευρεία νίκη!

Στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας η ομάδα της Αργυρούπολης επικράτησε με 4-1 της Αλσούπολης, που υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα και δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Χαραλάμπους έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του σε μία προσπάθειά του να απομακρύνει από τη σέντρα του Μαυρόπουλου, δίνοντας άθελά του το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1), όμως εννέα λεπτά μετά (20') ήρθε η ισοφάριση από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδήμα (1-1). Επίσης από τα έντεκα βήματα, όμως, ο Σκούρlας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρόπουλος και έκανε το 1-2 στο 35', για να αναλάβει δράση στο δεύτερο ημίχρονο ο Σημαιάκης και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των «βυσσινί». Αφού μπήκε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο 25χρονος επιθετικός έγραψε το 1-3 με πλασέ στο 47' και διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με σουτ στο 66', μετουσιώνοντας ισάριθμες αντεπιθέσεις της ομάδας του.

Διαιτητές: Κασίδης, Τζανής-Παπαγιαννάκης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Καρυπίδης, Παππούς (46' Τζωρτζάτος), Φειδάκης, Χαραλάμπους (46' Τσίκας), Κοκκότης, Τρούσης (69' Δρυμωνίτης), Παπαδήμας, Κωνσταντάκης (59' Τσάλας), Τσούκας (69' Σώντας), Ιακωβίδης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Γουλής, Γκίκα (88' Θεοχάρης), Μυλωνίδης (46' Σημαιάκης), Παπαγεωργίου, Λύτρας (26' λ.τρ. Β. Ζαρίκος), Τρουλινός, Μαυρόπουλος (79' Ντερβισλλάρι), Τσαπατσάρης, Κουλουρίδης (88' Καμπούρης), Πολυμερόπουλος, Σκούρlας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35