social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντερμπάρα και ισοπαλία για ΓΣ Καισαριανής και Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα [2-2]

Ντερμπάρα και ισοπαλία για ΓΣ Καισαριανής και Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα [2-2]

Σε ενα ματς που άφησε ικανοποιημένο το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, ΓΣ Καισαριανής και Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας έμειναν στο χορταστικό 2-2 για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το ματς είχε αρκετές διακυμάνσεις και είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Δύναμη, πάθος, εναλλαγές στο σκορ και μονομαχίες. Τι άλλο να περιμένει κανείς άλλωστε όταν αναμετρούνται δυο ομάδες από την ίδια πόλη.

Το μεγάλο φαβορί πριν από τη σέντρα του αγώνα ήταν ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας ωστοσο βρήκε απέναντι του μια σκληροτράχηλη ομάδα που νίκησε... τις απουσίες της και πήρε ένα σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα ο ΓΣ Καισαριανής είναι η δεύτερη ομάδα που... κόβει βαθμούς από τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα και η δεύτερη που πετυχαίνει δυο γκολ σε βάρος των κόκκινων μετά τον Χαραυγιακό.

Μελανό σημείο του αγώνα ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ακόμη δυο ποδοσφαιριστές του ΓΣ Καισαριανής.

Ο λόγος για τον Πλακάλι και τον Γκλεζάκο των οποίων η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο 25' σουτ του Σαπαλίδη μπλόκαρε ο Καλαμαράς σταθερά ενώ στο 28' την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Θεοδώρου. Στο 33' ο Σαπαλίδης έκανε το σουτ με τον Καλαμαρά να βλέπει τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 38' ο Νίκου είχε την ευκαιρία να σκοράρει όμως με διπλή προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επόμενη φάση μετά το κόρνερ ο Αϊβάζης έκανε την κεφαλιά και ο Χρυσανθόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 43' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Μιράκα όμως ο Μπακογιάννης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Στο β μερος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 51' ζήτησαν χέρι πάνω στον Αϊβάζη, με τους κόκκινους να κάνουν το 0-1 με κεφαλιά του Σαπαλίδη μετά από φοβερή του Σάμιου. Το γκολ αυτό....αφύπνισε τους κιτρινόμαυρους που κατάφεραν μέσα σε 3' να γυρίσουν το ματς. Στο 71' με διπλή πρoσπάθεια ο Μιράκα έκανε το 1-1, με τον Θανάση Γεωργιου στο73' να κάνει το 2-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κασάπη. Στο 77' ο Κωτσοβος σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 79' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλντι με τον Σαπαλίδη, με τον Ραχιμ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στα τελευταία ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς όμως ο Σαπαλίδης αστόχησε από ευνοικό σημείο.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Καλαμαράς, Μπαριαμπάς (68' Κασάπης), Μιράκα, Πλακάλι (2' λ.τρ. Στρουμπής (68' Γκλεζάκος)), Γιαννουλάκης, Αϊβάζης, Νίκου, Πατερίτσας, Γεωργιου, Αγκόλι (75' Γκλεζάκος), Σουλκο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Χρυσανθόπουλος, Έσλερ, Κωνσταντινιδης, Μαραγκουδάκης,Σμυρνάκης, Θεοδώρου (75' Κωτσοβός), Σάμιος, Σαπαλίδης, Ζέλο, Κακός (46' Ραχίμ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35