social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Λαύρα Αργυρούπολης έβαλε «στοπ» στον Κένταυρο Βριλησσίων (1-1)

Η Λαύρα Αργυρούπολης έβαλε «στοπ» στον Κένταυρο Βριλησσίων (1-1)

Την πρώτη του απώλεια βαθμών υπέστη σήμερα (3/12) ο ισχυρός Κένταυρος Βριλησσίων, μετά από επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Αργυρούπολης Β' από την τοπική και αποφασιστική Λαύρα, που επιβεβαίωσε για ακόμη μία αγωνιστική πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι σαν ομάδα. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο γκολκίπερ Γουλής, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο... φώναξε «παρών» σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε και διατήρησε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 38ο λεπτό με πλασέ του Σημαιάκη, ο οποίος σκόραρε ξανά, για να έρθει η ισοφάριση με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46') έπειτα από κοντινό πλασέ του Μπαλατσούρα.

Διαιτητές: Γουρέλης, Χ. Νικολάου-Τζίβρας

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Γουλής, Σημαιάκης, Παπαγεωργίου (75' Μυλωνίδης), Τσαπατσάρης, Λύτρας, Τρουλλινός, Μαυρόπουλος (87' Ντερβισλλάρι), Πολυζωγόπουλος, Κουλουρίδης, Γκίκα (75' Κολάι), Σκούρας

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Ταουζής, Μπούρης, Σταυρόπουλος (46' Δέτσης), Φελέκης, Ν. Μανίκας, Γεωργουδάκης, Γκούγκας, Μπαλατσούρας, Μπρίλης (75' Μπεκιάρης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35