social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Νέος προπονητής στον Χαραυγιακό ο Καλογερόπουλος

Θέμα soccerlive I Νέος προπονητής στον Χαραυγιακό ο Καλογερόπουλος

Ο Σάκης Καλογερόπουλος πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση του Χαραυγιακού και αναλαμβάνει την τεχική καθοδήγηση της ομάδας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr.

Ο έμπειρος προπονητής που άνηκε στο team των ακαδημιών της ΠΑΕ Αιγάλεω, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης των νερατζούρι και αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο κ. Άγγελος Νταούδης που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή αποχωρεί.

Άλλωστε ο κ. Νταουδης έχει δείξει ότι η μεγάλη του αγάπη είναι οι αναπτυξιακές ηλικίες και θα επιστρέψει σε αυτό το πόστο στον Χαραυγιακόω ς τεχνικός διευθυντής.

Όσον αφορά τον κ. Καλογερόπουλο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Τόλμη Περιστερίου, ακολούθησε η Ιεράπολη, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 4 χρόνια με την οποία πανηγύρισε άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία, ο ΑΟ Κορυδαλλός, οι Νέοι Ευγένειας, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 2η φορά, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) κοουτσάρισε την Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ. Επίσης ασχολείται επισταμένα και με τμήματα ακαδημιών, όπου κατείχε το πόστο προπονητή στην Κ18 του Φωστήρα και στην Κ16 του Ήφαιστου Περιστερίου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35