social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σβηστά» ο Χαραυγιακός στους «8», 5-1 τον «λαβωμένο» ΠΟ Ψυχικού

«Σβηστά» ο Χαραυγιακός στους «8», 5-1 τον «λαβωμένο» ΠΟ Ψυχικού

Χωρίς να δυσκολευτεί και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο ΠΟ Ψυχικού 'κατέβηκε' στο ματς με μόλις 13 ποδοσφαιριστές ο Χαραυγιακός επικράτησε με 5-1 και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι νερατζούρι, στο ντεμπούτο του Σάκη Καλογερόπουλου στον πάγκο τους, επιβεβαίωσαν εντός των 4 γραμμών ότι ήταν το φαβορί του αγώνα αφού ο αντίπαλος φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό καθώς ήταν.... λαβωμένος από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο 'ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α' αφού ο Χαλάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Χαραυγιακού και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση για την ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης ήρθε στο 9' όταν ο Χρήστος Χρήστου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που 4' αργότερα έκαναν δυο τα τέρματα τους.

Ο Τσοντάκης πρόλαβε τον τερματοφύλακα του Ψυχικού και αφού 'τσίμπησε' τη μπάλα έκανε το 2-1. Στο 17' ο Παϊκόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι του Κόλλια, για να φτάσουμε στο 37' όπου ο Χαραυγιακός έκανε το 3-1. Ο Χρήστου με ωραίο τρόπο βρήκε δίχτυα και έκανε δυο τα προσωπικά τέρματα στην αναμέτρηση. Στο 39 ο Ρεσούλι είχε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ όμως το γυριστό σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι.

Στο β' μερος ο Χαραυγιακός έκανε διαχείριση αφού το σκορ ήταν υπέρ του με 3-1 και με δεδομένου ότι ακολουθούν κρίσιμα ματς ο Σάκης Καλογερόπουλος ξεκούρασε αρκετά πρόσωπα ωστοσο ο Χαραυγιακος συνεχισε να ειναι κυριαρχος του αγώνα και ανεβασε το δεικτη του σκορ στο 4-1, με φάουλ του Σαλαπάτα.

Στο 89' ο Χαραυγιακός πέτυχε και άλλο τέρμα αφού ο Ξενάκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Αμπατζή και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το τελικό 5-1.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Σάκης Καλογερόπουλος) Σταματόπουλος, Κοζάκης (59' Ανεβλαβής), Ξενάκης, Παϊκόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκίκας, Ρεσούλι (55' Σαλαπάτας), Χρήστου, Μπάτσι, Τσοντάκης (52' Αμπατζής).

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Πάνος Γκίκας) Κόλλιας, Κοντιζάς, Τριανταφύλλου, Γιατράκος, Κούκος, Αντωνόπουλος, Σουμάκης (57' Κωτης), Κέφης, Χαλάς, Γκοντζος, Διαμαντόπουλος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35