social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τοποθέτηση με νόημα από Κωνσταντόπουλο - «Ας είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι στις αποφάσεις μας»

Τοποθέτηση με νόημα από Κωνσταντόπουλο - «Ας είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι στις αποφάσεις μας»

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις προπονητών τα τελευταία εικοσιτετράωρα από ομάδες της Γ' Εθνικής, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων των Ενώσεων της Αττικής, ο τεχνικός της Δόξας Βύρωνος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, θέλησε να προχωρήσει στην παρακάτω τοποθέτηση μέσω του Soccerlive:

 

«Είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα να διώχνουν οι διοικήσεις εύκολα τους προπονητές, τους οποίους οι ίδιες έχουν επιλέξει. Δηλαδή, από ένα δοκάρι και... μέσα ή δοκάρι και έξω, να αλλάζει η τύχη ενός προπονητή και, κατ' επέκταση, το ίδιο το πλάνο στο οποίο οι ίδιες οι διοικήσεις -υποτίθεται πως- έχουν επενδύσει.

Γνωρίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάζει ο προπονητής, σύμφωνα με τη γνωστή... καραμέλα πως ένας είναι πιο εύκολο να φύγει, με συνέπεια όμως το πολύ σε δύο με τρεις μήνες να έχει φύγει και ο επόμενος.

Είναι λίγες οι διοικήσεις, στις οποίες οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις γνωρίζουν ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει κι εμείς οι προπονητές, πριν πάρουμε την απόφαση να πάμε σε μία ομάδα, να γνωρίζουμε για ποιον λόγο έχει απομακρυνθεί ο προκάτοχος-συνάδελφός μας. Προτείνω, λοιπόν, να είμαστε λίγο πιο συνειδητοποιημένοι στις αποφάσεις μας για να μπορέσουμε... επιτέλους να φτιάξουμε λίγο καλύτερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας»

 


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής, 1-0 την Αλσούπολη

Επιβεβαίωση με την παραμονή Σταμίρη στο Χαϊδάρι

Το πρόγραμμα των σημερινών (2/9) φιλικών αγώνων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35