social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικό το Παλαιό Φάληρο, 2-0 στον Ταύρο τον Άγιαξ

Δυναμικό το Παλαιό Φάληρο, 2-0 στον Ταύρο τον Άγιαξ

Η χρονιά άλλαξε, όχι όμως και ο... δείκτης κατεύθυνσης για το Παλαιό Φάληρο, που συνεχίζει την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών!

Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων η ομάδα του Α. Ρίζου κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά να πάρει και μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο Ταύρου Β' απέναντι στον τοπικό Άγιαξ. Με αυτό τον τρόπο πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, διατηρώντας στο ίδιο διάστημα ανέπαφη την εστία! Σε μορφές του αγώνα εξελίχθηκαν ο νεαρός Φεντόροβ που έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη, αλλά και ο γκολκίπερ Καταχανάκης με τις καίριες επεμβάσεις του λίγο πριν το φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα «κλειστό» παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, στο 30ο λεπτό, ο Φεντόροβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, ωστόσο ο δεύτερος βοηθός Μημίδης σήκωσε το σημαιάκι, «συλλαμβάνοντάς» τον σε θέση οφσάιντ. Η μεγάλη φάση από πλευράς γηπεδούχων καταγράφηκε λίγο πριν την ανάπαυλα (45'), όταν ο Καταχανάκης απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ τη δυνατή κεφαλιά του Σ. Σέχου.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Άγιαξ να μπαίνει ζωηρά και να ψάχνει το γρήγορο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, όμως με την πάροδο του χρόνου το Παλαιό Φάληρο έκλεισε τους χώρους και, μάλιστα, ευτύχησε να προηγηθεί στο 70ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί την υποδέχθηκε ο Φεντόροβ, ο οποίος με ένα ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γιαννούτσο για το 0-1. Δέκα λεπτά μετά (80') σε μία πανομοιότυπη φάση, ο ίδιος παίκτης σούταρε με δύναμη, στέλνοντας την μπάλα αρχικώς να «τραντάξει» το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σκάσει στο έδαφος, για να απομακρυνθεί από τους αμυνομένους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους και έχασαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με αποκορύφωμα τη φάση που καταγράφηκε στο 88'. Ο Σ. Σέχου βρέθηκε απέναντι στον Καταχανάκη, έκανε κίνηση να τον ντριμπλάρει για να πλασάρει στην κενή εστία, όμως ο τελευταίος έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα έφτασε στον Αναστασόπουλο ο οποίος από κοντά σούταρε προς την εστία, όμως ξανά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων πρόλαβε να σηκωθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ! Μην καταφέρνοντας σε εκείνο το σημείο ο Άγιαξ να ισοφαρίσει, στο 92ο λεπτό δέχθηκε τη χαριστική βολή. Οι παίκτες του Π. Φαλήρου έπαιξαν στο ανοιχτό γήπεδο, ο Βάιας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 0-2!

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Ρούσσος-Μημίδης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γιαννούτσος, Χασιώτης, Μαυροβουνιώτης, Μαρούσης, Δρόσης (75' Μπαρμπαλιάς), Παπαευθυμίου, Παπανδρέου (62' Καλαμάτας), Χ. Σέχου, Σ. Σέχου, Γκαρδιακός, Πάσα (46' Αναστασόπουλος)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Καταχανάκης, Λιώνης, Γαβαλάς, Μπουρσαλής, Τριανταφυλλίδης, Μπένα (46' Σκόρδος), Κωνσταντινίδης, Μακρυγιάννης, Βάιας, Καναβέτας, Φεντόροβ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35