social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο Χαλάνδρι (2-0)

Ήττα για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο Χαλάνδρι (2-0)

Είχε την ευκαιρία του να πάρει ακόμη και τη νίκη ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο γήπεδο Χαλανδρίου, στο τέλος όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει έστω την ισοπαλία.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ηττήθηκε με 2-0 από τον τοπικό Ατρόμητο, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε μπρος στη μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί εκείνη στο 60ο λεπτό, όταν ο Λώλος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Δράμης, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μεσούλι. Έτσι, στο 75ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σταφυλοπάτη (1-0), ενώ στο 88' ο Ταμπάκος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Θρίαμβος είχε μείνει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπόγκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Μπάγιας-Παπαπαύλου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Αρ. Μεσούλι, Φραγκουλόπουλος, Αφεντουλίδης (78' Παπάζογλου), Αναγνώστου, Αλ. Μεσούλι, Κιούσης, Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος, Αναγνώστου (65' Χονδρογιάννης), Μιχαλέας, Φλέγκας (70' Ταμπάκος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κούμης, Λώλος (70' Μπαρμπούδης), Μπαγιαρτάκης, Κερμέζο, Κοντοπύργιας, Κόλλιας, Σαλλιτά (90' Γεωργοπαπαδάκης), Δράμης, Μπόγκος, Συριόπουλος (77' Ηλιόπουλος), Μπαγιετάκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35