social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων «βύθισε» κι άλλο τον Χαραυγιακό (1-0)

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων «βύθισε» κι άλλο τον Χαραυγιακό (1-0)

Ένα γκολ του Νικολάου με σουτ στο 70ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στον Ολυμπιακό Λιοσίων ένα πολύτιμο «τρίποντο» (1-0), αλλά και για να κάνει τη ζημιά στον Χαραυγιακό.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ τον αντίπαλό τους. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι τόσο ο Ν. Παπαρούνης όσο και ο Α. Παπαδάκης έκαναν το ντεμπούτο τους στους πάγκους του Ολυμπιακού και του Χαραυγιακού, αντιστοίχως.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Μαραθωνίτης-Καραγεώργος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Παπαρούνης): Ανδρεοσόπουλος, Τσιάνος, Ζέρβας (58' Τουρτούλης), Μιχαηλίδης, Βασιλάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (89' Σουλοβάρι), Γανωτής, Νησαριώτης (58' Βουλωμένος), Νικολάου (77' Μπριστογιάννης), Λαμπρόπουλος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Ανεβλαβής, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Γκίκας, Αμπατζής (57' Ρεσούλι), Τσοντάκης (80' Παπαδήμας), Μπάτσι (76' Παραπονιάρης), Χρήστου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35