social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-1 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Σπουδαίο «διπλό» ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-1 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Στην κορυφή της κατάταξης έκανε αλλαγή ο Αστέρας Ζωγράφου, εκεί παραμένει και μετά την πρώτη του υποχρέωση για το 2023!

Η ομάδα του Β. Γούτη κατάφερε να περάσει από το γήπεδο Ορυζομύλων και να επικρατήσει με 2-1 του Ορφέα Αιγάλεω σε ένα από τα σημαντικά ματς της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Μόλις στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Τριανταφυλλίδη (1-0), όμως μέσα σε ένα δεκάλεπτο ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 12' ο Βραχίμη υποδέχθηκε την μπάλα από τη σέντρα του Κούρα και με πλασέ ισοφάρισε (1-1) και στο 22' ο Εξηντάρης αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Κούρα για το 1-2! Στο 50ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βουτσινάς, γεγονός που έδωσε και το αριθμητικό πλεονέκτημα στους κυανέρυθρους. Από την πλευρά τους, οι Αιγαλεώτες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν.

Δαιτητές: Ψαρίδης, Γκέτσος-Ρούσσος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Κωνσταντόπουλος (46' Δ. Λουμίδης), Χαρίτος (79' Μανωλίκας), Μπελλιάς, Βουτσινάς, Καρδαράς (66' Κατσαΐτης), Α. Λουμίδης, Αγγελόπουλος, Νεστουράι, Κονγκίνι, Τριανταφυλλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ντίσα, Τσιάκαλος, Καρακάσης, Εξηντάρης, Βραχίμη, Μακρής (66' Μπακέας), Σπαγής, Τσοχαντάρης, Τσίγκος (66' Τζοβάρας), Κούρα (80' Κ. Ρουσίτ).  

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35