social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο Αστέρας Εξαρχείων, 3-1 την ΑΕ Πετραλώνων

Αποφασιστικός ο Αστέρας Εξαρχείων, 3-1 την ΑΕ Πετραλώνων

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Εξαρχείων, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕ Πετραλώνων στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το νέο έτος.

Η ομάδα του Τ. Ψύλλια προηγήθηκε στο 36' με πέναλτι του Παπανικολάου (1-0), με τον Κακάζη να φέρνει το ματς στα ίσια με κεφαλιά στο 49' (1-1). Ωστόσο, το τελευταίο εικοσάλεπτο ανήκε στους γηπεδούχους, που βρήκαν άλλα δύο γκολ και έφτασαν στο «τρίποντο». Στο 71' ο Κατσουδας με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 και στο 80' ο Μοτσκα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ντανίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Μπακογιάννης-Ματσούκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Κοκόλης (75' Φιλιππόπουλος), Γιούρκεβιτς, Κατσούδας, Καρούσος, Καρδαμίτσης (66' Μαλλίδης), Κώτσης (75' Νάνος), Καραγκούνης, Μπουζής (52' Μάνος), Μότσκα, Παπανικολάου

ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καραντζής, Πυλαρινός, Σωτηρίου (84' Μουράτης), Κοθράς, Βολικάκης, Μαγαλιός, Ντανίκας, Κακάζης, Βολονάκης (75' Καπελάκης), Γερακάρης (87' Τζάννες), Φιλιππάτος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35