social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» με Ηλιόπουλο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στον Κολωνό (2-2)

«Όρθιος» με Ηλιόπουλο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στον Κολωνό (2-2)

Συναρπαστικό παιχνίδι με φινάλε ακατάλληλο για... καρδιοπαθείς έγινε στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατάφερε στις καθυστερήσεις να αποσπάσει τον βαθμό για το ισόπαλο 2-2 με τον τοπικό Κολωνό.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Ηλιόπουλος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, κρατώντας την «όρθια» σε ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας! Μόλις στο 3ο λεπτό ο 35χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν όχι απλώς να ισοφαρίσουν με το πλασέ του Σινανάι στο 59' (1-1), αλλά και να προηγηθούν με πλασέ του Λιγγόπουλου στο 85' (2-1). Όσοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε... τελειώσει διαψεύστηκαν, αφού στο 92' ο Ηλιόπουλος «χτύπησε» πάλι και με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2! Να σημειωθεί ότι μετά το τριπλό σφύριγμα του Καπίρη υπήρξε αρκετή ένταση σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαιτητές: Καπίρης, Καρνής-Τζίβρας

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Ροκανάς, Λίκα (90' Χριστόπουλος), Σταυράτης, Καπελάκης, Χρονάς, Οντάτζης, Σινανάι (90' Ρώσσι), Ράσα, Γκιόλας (61' Λιγγόπουλος), Σκεύης, Δαρζέντας

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κούμης, Κοντοπύργιας, Λώλος (62' Κόλιας), Χήτος, Κερμέζο, Μπαγιαρτάκης (62' Θεοδώρου), Κριεμάντι (82' Μπαρμπούδης), Μπαγιετάκος, Ηλιόπουλος, Συριόπουλος (75' Πέρδικας), Δράμης (75' Σαλλιτά).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35