social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοβαρός τραυματισμός του Σέργη στην ΑΕ Πετραλώνων

Σοβαρός τραυματισμός του Σέργη στην ΑΕ Πετραλώνων

Από έναν σοβαρό τραυματισμό στιγματίστηκε η σημερινή (14/1) αναμέτρηση της Αλσούπολης με την ΑΕ Πετραλώνων στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας, για την 12η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το 80ο λεπτό ο γκολκίπερ Σέργης των φιλοξενούμενων έπεσε άτσαλα στο έδαφος, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με συνέπεια να βγει ο αγκώνας του. Αφού πρώτα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο καθυστέρησε αισθητά να φτάσει στο γήπεδο, ο άτυχος τερματοφύλακας διακομίστηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» για την αποκατάσταση του αγκώνα του. Μάλιστα, από το ιατρικό προσωπικό κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του 20χρονου τερματοφύλακα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από τις οποίες θα κριθεί αν θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων στέλνει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Σέργη, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της και υπογραμμίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

 


Σχετικά άρθρα

Μεγάλη κίνηση με Βάσο στην Δόξα Βύρωνος

Δόξα Βύρωνος: Η σειρά των... μέτρων κρίνει ακατάλληλη την επαναλειτουργία των ακαδημιών

Πεντάδα μεταγραφών στον Γκυζιακό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35