social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκανε τη δουλειά το Χαλάνδρι, 1-0 την Ανθούπολη

Έκανε τη δουλειά το Χαλάνδρι, 1-0 την Ανθούπολη

Αν λάβουμε υπόψη ότι το κύριο ζητούμενο στο ποδόσφαιρο και, ειδικά στον πρωταθλητισμό, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, τότε το Χαλάνδρι πέτυχε την αποστολή του κόντρα στην Ανθούπολη.

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του, πήρε τη νίκη με 1-0 για την 13η αγωνιστική και φρόντισε να μην χαθεί περαιτέρω η επαφή του με την κορυφή στον 2ο όμιλο και τα Σούρμενα που βρίσκονται εκεί και αγωνίζονται αύριο (22/1). Από την άλλη, η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, παρότι είχε την ευκαιρία να το κάνει.

Οι πράσινοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 10ο λεπτό, με ένα γκολ... δώρο της αντίπαλης άμυνας. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο γκολκίπερ Τσιώσης χαστούκισε ασθενώς την μπάλα, με τους αμυνομένους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να την απομακρύνουν, φέρνοντάς την στο ύψος της μικρής περιοχής, από όπου ο Κανελλόπουλος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία (1-0). Το Χαλάνδρι απέκτησε τη δυνατότητα να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στους «μπλε», που στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν τη διάθεση να ζητήσουν την ισοφάριση, χωρίς όμως να απειλούν. Με τους γηπεδούχους να χάνουν κάποιες λίγες καλές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους που βρήκαν σε ορισμένες περιπτώσεις, το ματς έφτασε μέχρι την εκπνοή του χωρίς να προσφέρει κάτι άλλο σημαντικό.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Κουντουρέλης-Πρίντζιος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης (78' λ.τρ. Αζάλ), Ντζαβίδας, Πάζα, Ντούλε (89' Τσιρβούλης), Τρυφιάτης (68' Κορωναίος), Καλιαμπάκας, Μπράχος (89' Γκουτζιουπάς), Κανελλόπουλος (68' Αλεξανδράκης)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσιώσης, Δόριζας, Μαρκάκης, Πάσσαρης, Πανίδης, Χάιδας, Ρεστζόβ, Κοσκινάς (86' λ.τρ. Ρούτσης), Καλογέρης, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (82' Καψάλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35