social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου με αγχωτική νίκη (1-0 τον Κολωνό)

Κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου με αγχωτική νίκη (1-0 τον Κολωνό)

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Χαλανδρίου, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο, παραμένοντας συγχρόνως αήττητος για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου κατέβαλε με 1-0 τον Κολωνό και ανέβηκε στην κορυφή, περιμένοντας «στραβοπάτημα» της Πεύκης στο αυριανό (22/1) ματς με τον Άτλαντα Κυψέλης για να διατηρηθεί εκεί. Οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν στο «τρίποντο» χάρη σε γκολ που σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, όταν ο Τζάκσον πραγματοποίησε φοβερή κούρσα από τη δεξιά πτέρυγα, απέφυγε δύο αντιπάλους του, γύρισε την μπάλα και με πλασέ ο Στεργιώτης την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Χαραλάμπους μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ στο κάθετο δοκάρι προσέκρουσε η μπάλα και από την εκτέλεση κόρνερ του Οντάτζη στο 43'. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όμως ο Αγκόλλη ανέκοψε την πορεία της μπάλας στο πλασέ που επιχειρήθηκε και έσωσε τον Απόλλωνα από βέβαιη παραβίαση.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Αθανασάκης-Καρράς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Μπεθάνης (62' Ζώης), Νίνος (73' Κανδεράκης), Στεργιώτης (89' Βλάχος), Χαραλάμπους (73' Παγώνης), Τζάκσον

ΚΑΛΩΝΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Σταυράτης, Δαρζέντας (75' Σόουι), Χιονάς, Οντάτζης, Σινανάι, Ράσα, Γκιόλας, Σκεύης (84' Λυγγόπουλος), Λαμπιτσάκης (58' Βλάχος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35