social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Λυκόβρυση, 2-1 την Τερψιθέα

Με ανατροπή η Λυκόβρυση, 2-1 την Τερψιθέα

Παρά το σοκ που δέχθηκε νωρίς στο παιχνίδι, η Λυκόβρυση βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να φτάσει στη νίκη με 2-1 απέναντι στην Τερψιθέα.

Ολη η... ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ και μία αποβολή! Στο 9ο λεπτό ο Κυργοτάσης ευστόχησε σε φάουλ για το 0-1, όμως με τη... σέντρα (10') ο Δ. Πετράκης εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Γκιουλή και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 33ο λεπτό αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Μυλωνάς για εξύβριση προς την εξέδρα και στο 39' ο Σχίζας με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να μείνει αμετάβλητο στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές: Κασίδης, Μούζας-Πάσχος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μυγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλλάρης, Σχίζας (75' Μ. Πετράκης), Τασιούδης, Χρυσογονίδης (65' Π. Κορρές), Δ. Πετράκης (90' Σέργης), Μπεζάνης (65' Παπαχρήστου)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γκιουλής, Κολτσίδας, Νταλής, Γραμματικόπουλος, Ντεντόπουλος, Μυλωνάς, Τσιρόπουλος, Κωσταγιαννίδης, Θερτσάι (80' Πορής (90' λ.τρ. Ζούλιας)), Ταμποτέλης, Κυργοτάσης (61' Λιάσκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35