social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα κι... ωραία ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-0 τον Νεοπεντελικό

Άνετα κι... ωραία ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-0 τον Νεοπεντελικό

Με πειστική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΓΣ Αργυρούπολης υπέταξε με 3-0 τον Νεοπεντελικό και πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη για το 2023.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι «οράνιε» πήραν... κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστόπουλος, σε παράβαση που δόθηκε για ανατροπή του Χρηστογιάννη από τον γκολκίπερ Νικολάου. Στο 14ο λεπτό ο Λεβέντης με σουτ σημείωσε το 2-0 και στο 30' ο Χρηστογιάννης είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εδραίωσαν την επικράτησή τους και «σφράγισαν» το «τρίποντο». Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 69ο λεπτό, ο Δρακοντίδης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Νικολάκος, Σερεβέτας-Μαμούνης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος, Τάγαρης (83' Παπακωνσταντίνου), Γκοβιλάς (83' Μπάιλας), Ασημάκης, Καραγκιουλές, Χρήστου (76' Μπιζίνης), Λεβέντης, Ρουμπελάκης (68' Δρακοντίδης), Χρηστογιάννης (58' Γοργάκης), Κωστάκης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Απόστολος Μιχαλόπουλος): Νικολάου, Σαλβανίδης (46' Πολυδωρόπουλος), Ψύλλος, Μπεκιάρης, Παππάς, Δ. Φάκης, Γ. Σαγματόπουλος (15' Ι. Φάκης), Κούκουρας (76' Κουφάκης), Χαλίλι (46' Στάππας), Βλάχος (46' Γκιοκάι), Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35